Workshops

Wilt u uw fotografievaardigheden verbeteren? Ik geef workshops ‘Landschapsfotografie’, voor zowel beginners als gevorderden.

Aspecten die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: oog voor compositie, begrip van licht en belichting, scherpte in je foto’s, gebruik van filters, en nabewerking. De workshops worden gegeven op locatie (zoals rondom het Paterswoldse Meer, aan de Wadden en IJsslemeerkust en in het buitengebied in Groningen, Friesland en Drenthe) waarbij veel tijd is om het geleerde in de praktijk te brengen en direct feedback op jouw eigen landschapsfoto’s te krijgen. We kiezen hiervoor mooie, fotogenieke locatie, waarbij de verschillende aspecten stapsgewijs doorlopen worden. Uiteraard kan de workshop ook op een locatie naar keuze worden gegeven.

Dam bij Skarl - IJskoude wintermiddag

Door de uitbraak van Corona en daaruit voortgekomen maatregelen zijn de fotografieworkshop van Zenscapes even uitgesteld tot nader order. Maar uiteraard kunt u wel alvast uw interesse kenbaar maken. De komende weken zal de invulling van de workshops nader vorm krijgen, als u geïnteresseerd bent kunt u alvast contact opnemen. Ik zorg dan dat u zeker bent van uw plek!

Daarnaast ben ik bezig om online workshops te organiseren, die zich ook richten op nabewerking (of post-processing) van landschapsfoto’s. Hiermee weet je zeker dat je het maximale uit je foto’s haalt.

Heeft u hier weleens aan gedacht?!

Een workshop is ook een leuke invulling voor een bedrijfsuitje of familiefeest