Raya Pro 4.0 is uit, nu 50% korting!

Boten op de wal - Winterochtend in het Friescheveen

Ik gebruik sinds 2 jaar Raya Pro, van één van mijn favoriete fotografen Jimmy McIntyre (van de website ShutterEvolve.com). Raya Pro maakt het bewerken van foto’s in Photoshop met behulp van layers een stuk leuker en sneller.

Nu is er een nieuwe versie uitgekomen, 4.0, die nog beter is dan eerdere versies.

Normaliter houd ik nooit zo van het maken van reclame, maar deze wil ik jullie niet onthouden. Voor alle duidelijkheid: ik krijg er niks voor terug, ik ben alleen een enthousiaste gebruiker die graag zijn ervaringen deelt….

Hierbij de link om Raya Pro 4.0 met 50% korting aan te schaffen (tot 18 juli 2019)

empty
More from Zenscape Landschapsfotografie
Foto’s afdrukken – een blijvende herinnering
In dit digitale tijdperk is mijn valkuil dat ik te weinig tijd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.